u-crown
unitate-exterioara-u-crown
telecomanda-u-crown

Alege Inteligent

Gama U-Crown

Gama U-CROWN oferă o putere mare si o eficienta energetica de neegalat de pana la A +++. Toate modelele din aceasta serie sunt certificate conform celor mai inalte standarde ale Uniunii Europene. Utilizeaza tehnologiile R410a, G10 și ALL DC Inverter, precum si cele mai recente compresoare in doua trepte.

Tehnologii

Smiley face
Smiley face

Aspect metalic

Carcasa metalica de inalta calitate din aliaj din aluminiu. Design elegant in forma de U, realizat fara sudura.

Smiley face
Smiley face

Compresor in 2 trepte

Compresorul in doua trepte se poate incalzi si raci in mod normal in conditii extreme de temperatura, fata a creste consumul de energie. Temperatura aerului de iesire poate atinge 50 ℃ la temperatura ambianta de -20 ℃ si 13 ℃ la temperatura ambianta de 50 ℃.

Smiley face
Smiley face

Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

Smiley face
Smiley face

Autodiagnoza

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Smiley face
Smiley face

Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

Smiley face
Smiley face

Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Materiale utile

Smiley face

Fisa prezentare
893 kB

Fisa tehnica produs
536 KB

brosura-wi-fi

Brosura WI-FI
8 MB

Specificatii tehnice

WiFi inteligent control

Programeaza temperatura ideala a casei de oriunde ai fi, prin wi-fi, cu ajutorul smartphone-ului.

Smiley face Smiley face