Despre Gree

 

 

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat . Prin intermediul a opt baze de producție pe care le detine în China , Vietnam , Pakistan și Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidențiale și 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual.Gree produce toate părțile componente, și este singura marca in China, clasata ca brand mondial.

greeac

 

La Gree , ne străduim să cercetam, proiectam și dezvoltam produse de aer conditionat de cea mai buna calitate din lume . Și să facem acest lucru într-o atmosferă de respect și de loialitate față de colegii și clienții noștri . De asemenea, credem în a fi acolo pentru cei care nu pot cumpara produsele noastre, persoane aflate în dificultate sau suferință . În ultimii 20 de ani, Gree a donat mai mult de 100 milioane de euro pentru bunăstarea socială , educația și eforturile de ajutorare în caz de dezastru .

greeac

 

 

De la fondarea sa în 1991 , Gree a realizat performante impresionante. Va oferim 7.000 de modele în 400 de serii din 20 de categorii de produse . Am fost No. 1 pe piața mondială din 1985 și ne-am enumerat printre primele 100 de companii chineze, in revista Fortune Magazine pentru ultimii 8 ani .

greeac

 

Nu vei fi lider mondial fără tehnologie și inovatie la nivel mondial . La Gree , noi investim masiv în cercetare și dezvoltare , atât pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru electrocasnice mici. Institutele noastre de cercetare specializate și centrele de dezvoltare a produsului se asigura ca fiecare dintre clienții noștri se bucură de produse de cea mai înaltă calitate, performanță și fiabilitate .

greeac

 

Gree este, de asemenea, un mediu prietenos în care să lucrezi . Noi credem ca oamenii nostri sunt resursa noastră cea mai importantă , și oferim oportunități pentru toată lumea să învețe și să crească - în special pentru angajații noștri mai tineri . Noi încurajăm dezvoltarea personală  recompensa in functie de realizari și asculta la ceea ce oamenii noștri au de spus . Este modul Gree !

greeac